TAJNA LJEPOTE

Slavne Hrvatice oduševljene hit-tretmanom pomlađivanja

27.10.2015 u 10:00

  • +3

Slavne Hrvatice otkrile tajnu mladolikog izgleda

Izvor: Promo fotografije / Autor: Maja Kljajić

Bionic
Reading

Jedan od najtraženijih svjetskih estetskih tretmana pomlađivanja - tretman krvnom plazmom - stigao je i u Hrvatsku. Predstavljanju ovog hit-tretmana prisustvovale su i poznate Hrvatice Iva Balaban, Iva Jerković i Sanja Doležal te nisu skrivale oduševljenje

Tajna ljepote Angeline Jolie, po mnogima jedne od najljepših žena svijeta, leži upravo u ovom zanimljivom tretmanu.Osim pomlađivanja, on se još koristi u sanaciji ozljedakoljena i ligamenata. Među najpoznatijim sportašima koji se prepuštaju ovomtretmanu su Rafael Nadal i Cristiano Ronaldo te ostali nogometaši Real Madrida i nogometnog kluba Chelsea, a dr. Nikola Milojević među prvima je u Hrvatsku i širu regiju uveo ovaj način pomlađivanja kože.

Čari ovog hit-tretmana među prvima u Hrvatskoj isprobale su Iva Balaban, Sanja Doležal i Iva Jerković, a ove tri dame i bez njegove pomoći djeluju i više nego mladoliko u elegantnim crnim odjevnim kombinacijama.


Tretman funkcionira na način da se iz krvi posebnom centrifugom izvodi ekstrakcija plazme pune faktora rasta i matičnih stanica. Ta se plazma već deset minuta nakon vađenja krvi injektira poput tretmana mezoterapije u cijelo lice, dekolte, vrat i ruke. Potrebna su tri tretmana u razmacima od mjesec dana, a potpuno su prirodni jer se injektira samo vaša, posebno pripremljena plazma i tako se doslovce vraćaju kazaljke na satu vaše kože.