SYDNEY SWEENEY

Slavna plavuša zabljesnula u haljini najpopularnijeg modnog brenda

12.12.2023 u 09:16

Bionic
Reading

'Anyone But You' nova je romantična komedija predvođena glumačkim dvojcem Sydney Sweeney i Glenom Powellom, a svoju premijeru ovog ponedjeljka imala je u New Yorku

Nakon uloga u hit serijama HBO-a, 'Euforiji' i prvoj sezoni 'Bijelog lotosa', 26-godišnja Sydney Sweeney uspješno je zakoračila u filmski svijet.

Njezin posljednji projekt, romantična komedija 'Anyone But You', u svjetska kina stiže vikend uoči Božića, 22. prosinca, a njegova promo turneja ovog je tjedna stala u New Yorku.

Tim povodom, 26-godišnja plavuša uspjela je posebno modno zablistati. Sa stilisticom Molly Dickson osmislila je izdanje kojim je u potpunosti dominirala blještava i zavodljiva haljina s potpisom najpopularnijeg brenda današnjice.

Sydney Sweeney Izvor: Profimedia / Autor: Photo Image Press / Zuma Press / Profimedia

Drugu godinu zaredom mlađi brend gospođe Miuccie Prade okitio se titulom najpopularnijeg, prema prikupljenim podacima modne tražilice Lyst, a Sweeney je njegova ponosna ambasadorica.

U gotovo svakoj prilici zvijezdu serije 'Euforija' može se vidjeti u kreacijama s potpisom brenda Miu Miu, a za njujoršku premijeru odabrala je uvjerljivo najglamurozniju.

Presvučena sjajnim perlicama i kristalićima na prozirnom materijalu, ovu blještavu haljinu brend je stvorio samo za nju i, kao i brojne komade iz posljednjih kolekcija, podebljao detaljem remena oko struka.

Glamuroznu haljinu brenda Miu Miu pratile su decentne viseće naušnice dizajnera Freda Leightona, kojim je oplemenila frizuru zalizane punđe s izbačenim prednjim pramenom.