Ekskluzivan odmor

Zavirite unutra: Slavna oskarovka iznajmljuje svoj dom uz osobnu dobrodošlicu

03.08.2023 u 16:43

Bionic
Reading

Ako ste ikad sanjali živjeti u luksuznom domu holivudske zvijezde, od sad postoji način da svoje želje ostvarite - barem na jednu noć

Glumica Gwyneth Paltrow nudi noćenje u svom domu u Montecitu na booking stranici Airbnb, koji ne uključuje samo boravak, već i poklon paket proizvoda njenog wellness brenda Goop te njenu osobnu dobrodošlicu!

Iako cijena još nije objavljena, nema sumnje da će biti dostupna samo onima s najdubljim džepom, a svi ostali mogu uživati u fotografijama njenog glamuroznog jednosobnog doma koji uključuje i raskošnu okućnicu s bazenom, kao stvorenom za uživanje u vruće ljetne dane.

'Na ovo mjesto idem napuniti baterije, sanjariti o onome što gradimo u Goopu i ponovno se povezati sa svojom obitelji i dragim prijateljima. Bilo da tražite mjesto za povezivanje s bliskim ljudima ili za samoću i razmišljanje, kada ovdje prenoćite, nadam se da će vam ovaj dom pružiti onoliko radosti koliko pruža i meni', napisala je slavna glumica u opisu oglasa.

  • +14
Luksuzan dom Gwyenth Paltrow dostupan na Airbnb-u Izvor: Promo fotografije / Autor: Airbnb screenshot

Idilično utočište dizajnirali su Robin Standefer i Stephen Alesch iz tvrtke Roman and Williamsa, koji su također radili Paltrowinu glavnu kuću.

'Dom bi trebao odražavati tjelesnost i etos svog vlasnika, a ova kuća se oslanja na Gwynethinu visinu, ljepotu i fokus na suptilnost', Standefer je ranije rekao za Architectural Digest o ovom projektu, dok je ugledna dizajnerica interijera Brigitte Romanek pomoglo glumici u uređenju te komentirala:

'Gwyneth je više bila opsjednuta postizanjem specifičnog ugođaja u kući, nego samim stilom. Da, moralo je biti lijepo, ali najviše ju je zanimalo raspoloženje i raspored prostora.'

Kako bi iščekivanje i interes bilo još veće, zainteresirani za odsjedanje u domu holivudske zvijezde morat će pričekati do 15. kolovoza kada će se opcija rezervacije službeno otvoriti.