OMILJENI KOMAD OBUĆE

Lijepa glumica ne skida se iz tenisica kojima malo tko može odoljeti

26.10.2018 u 11:33

Bionic
Reading

Glumica Sienna Miller poznata je po svom ležernom i modernom stilu odijevanja. Čak i kada je odjevena u trenirku i tenisice, lijepa Engleskinja uvijek besprijekorno uskladi sve komade od glave do pete, a za razliku od brojnih svojih kolegica, glumicu se često može vidjeti u pristupačnim high street komadima

Glumica je nedavno viđena u šetnji New Yorkom u još jednom odličnom casual stajlingu. Sienna je centrom grada prošetala odjevena u sive pamučne hlače s elastičnom pasicom na vezanje u stilu trenirke i uskoj crnoj dolčeviti, a cjelokupan stajling začinila je ključnim komadima - dugačkim bež kaputom na kopčanje, efektnim vunenim šaširom u crnoj boji i praktičnom plavom torbom, dovoljno velikom da u nju stanu sve potrepštine.

  • +10
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se nije puno trudila oko stajlinga, cjelokupan rezultat je i više nego odličan, no ono što je privuklo našu pažnju su Adidasove Stan Smith tenisice, koje su već nekoliko sezona najtraženiji model za kojim su ludjele modne ovisnice.

Sienna očigledno obožava popularne tenisice iz kojih se doslovno ne skida te ih ima u nekoliko kombinacija boja, a vrlo sličan stajling glumica je nosila u isto vrijeme prošle godine, također u šetnji New Yorkom.