STIL ZA PETICU

Dunja Mazzocco Drvar u trendi kombinaciji sve je ostavila bez daha

26.10.2018 u 11:31

Bionic
Reading

Omiljena meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar nije propustila modne revije na Bipa Fashion.hr očaravši u neodoljivoj trendi kombinaciji u sivim tonovima

Dunja Mazzocco Drvar dobila je bezbroj komplimenata za svoj večernji stajling koji joj je sjajno pristajao. Simpatična meteorologinja zablistala je na Bipa Fashion.hr-u odabravši mladenačku kombinaciju: hlače širokih nogavica od svjetlucave sive tkanine i efektni asimetrični top u kojem je izgledala senzacionalno.

  • +37
Poznati na Bipa fashion.hr Izvor: Cropix / Autor: Cropix

Stajling je zaokružila ležernom frizurom i minimalističkim šminkom.

U jednom je ranijem intervjuu za tportal Dunja koja je ove godine proslavila 42. rođendan, izjavila kako još uvijek ne osjeća godine.

Priznaje da joj je sada super to što još uvijek ne osjeća godine.

  • +10
Dunja Mazzocco Drvar Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX

'Prije dvadeset godina mislila sam da kad imaš četrdeset i kusur godina su neke ozbiljne godine, približavaš se pedesetima, no ja sam sada u naponu snage. Kad dođete u četrdesete već su iza vas godine radnog napora, gledaš dijete kako se razvija. Ono kad kažu da su četrdesete nove tridesete, nije floskula. Pedesete su dovoljno daleko, super se osjećam. Tu i tamo naletim na poneku sijedu, ali to me uopće ne uzrujava', izjavila je RTL-ova meteorologinja.