CHRISSY BLISTA

Slavna ljepotica pokazala trudnički trbuh u uskoj haljini

14.10.2015 u 11:34

Bionic
Reading

Nakon što je s javnošću podijelila radosnu vijest o dolasku prinove, manekenka Chrissy Teigen prvi je put viđena u javnosti uz pratnju supruga Johna Legenda. Chrissy je svoj trudnički trbuh na glamuroznoj holivudskoj zabavi naglasila bijelom strukturiranom haljinom, pritom ne skidajući osmijeh s lica

Haljinu je Chrissy dodatno naglasila zaglađenom frizurom, jednostavnom crnom torbicom i srebrnim štiklama. Manekenka i pjevač John Legend u braku su već dvije godine, a novost o dolasku prinove s javnošću su nedavno podijelili na društvenim mrežama.

'Johnny i ja smo neizmjerno sretni na dolasku prinove. Kako mnogi od vas znaju, već dulje vrijeme radimo na bebi. Nije nam bilo lako, no nastavili smo se truditi i jedva čekamo dolazak našeg prvog djeteta', između ostalog stoji u objavi.

O poteškoćama sa začećem djeteta manekenka se nije libila javno progovoriti priznavši kako su nekoliko puta posjećivali ordinaciju doktora za plodnost.

Svoju ljubavnu avanturu Chrissy i John započeli su na setu glazbenog videa 'Stereo' 2007., a veza im je od tada postajala sve ozbiljnija. Vjenčali su se 2013. na talijanskom jezeru Como.

Osim što blista kao novopečena trudnica, Chrissy Teigen blistav izgled duguje kremi marke La Mer, za koju je nedavno snimila i kampanju. Kožu ne tretira brojnim preparatima već koristi običan serum i hidratantnu kremu.