zvijezde zabave

Atributi u prvom planu: Latino diva i slavna Kosovarka odmjerile modne snage

22.08.2018 u 15:13

Bionic
Reading

Nakon vrućih izdanja predstavljenih na crvenom tepihu dodjele MTV-jevih nagrada latino diva Jennifer Lopez i pjevačica kosovskih korijena Rita Ora odmjerile su modne snage na velikoj zabavi koja je uslijedila nakon zvjezdanog događanja

Jennifer Lopez te je večeri imala razloga za slavlje koje se protegnulo do dugo u noć. Eksplozivan nastup na dodjeli i uručenje nagrade Video Vanguard, stvorene u čast Michaelu Jacksonu, slavna latino diva proslavila je velikom zabavom u njujorškom noćnom klubu.

  • +8
Jennifer Lopez i Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U ulozi domaćice partyja, Jennifer se u klubu pojavila u društvu aktualnog partnera, bivšeg igrača bejzbola Alexa Rodrigueza, a kao na dodjeli, plijenila je pažnju seksepilnim izdanjem kojim je nanovo istaknula svoje prepoznatljive obline.

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@hqjlo)

Za besprijekoran izgled Jennifer Lopez na dodjeli nagrada i nakon nje pobrinula se modna kuća Versace, a party izdanjem u pripijenim tajicama - čarapama s prepoznatljivim uzorkom talijanskog brenda modno je parirala pjevačici Riti Ori koja, poput mnogobrojnih zvijezda, nije željela propustiti zabavu i pritom zablistati.

Poznata po eklektičnom stilu odijevanja, zbog kojeg često stane na žulj modnim kritičarima, Rita Ora ni ovoga puta ništa nije prepustila slučaju osvanuvši ispred kluba u minijaturnom kombinezonu ukrašenom mnoštvom crnog perja.

Riječ je o kreaciji francuskog dizajnera Alexandrea Vauthiera, a modnom svijetu premijerno je predstavljena u sklopu kolekcije visoke mode za nadolazeću sezonu. Za pamtljivo izdanje Rite Ore na zabavi J.Lo pobrinuo se stilist Jason Rembert, a svojoj slavnoj klijentici uz statement kombinezon sugerirao je nošenje crnih sandala s potpisom Gianvita Rossija.

  • +7
Rita Ora na dodjelu MTV-jevih nagrada stigla u golišavom stajlingu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia