SARAH PAULSON

Slavna glumica jedna je od najbolje odjevenih u Hollywoodu, no o njenom se stilu rijetko govori

25.05.2018 u 12:24

Bionic
Reading

Holivudska glumica Sarah Paulson, koju gledamo u popularnoj TV seriji 'Američka horor priča', posljednjih je godina neizostavan dio prestižnih crvenih tepiha na kojima je za svoj glumački talent nagrađena Emmyjem i Zlatnim globusom, no njezin vanserijski stil odijevanja uvijek nekako ostane u prikrajku, nespomenut

Iako je karijeru započela u kazalištu, glumici Sarah Paulson očigledno je bilo zapisano u zvijezdama da širu popularnost stekne na malim ekranima. Nakon što je 2011. godine dobila ulogu u popularnoj horor seriji 'Američka horor priča', 43-godišnja glumica postala je sve popularnija, a uslijedile su i brojne nominacije zbog kojih je postala redovita gošća prestižnih crvenih tepiha, kako na dodjelama filmskih nagrada, tako i na premijerama.

Iako je privatno najradije u trapericama i tenisicama, kada su javna pojavljivanja u pitanju slavna glumica uvijek uspijeva izgledati originalno i 'chic'. Njezina izrazito jednostavna elegancija s modernim prizvukom uvijek nas ostavi bez daha. Žena koja stoji iza njenih spektakularnih stajlinga je Karla Welch, koja je prošle godine proglašena najboljom holivudskom stilisticom.

  • +28
Sarah Paulson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Zelena Pradina haljina koju sam nosila na dodjeli nagrada Emmy bila je toliko teška da sam u jednom trenutku mislila da ću istegnuti vrat. Ali nije me bilo briga, jer bila je to najljepša haljina koju sam ikada nosila', rekla je Sarah Paulson u intervjuu za US News.

Iako privatno voli nositi ležernu odjeću u kojoj se osjeća ugodno i neopterećeno te ju se uglavnom može vidjeti u trapericama i tenisicama, slavna glumica zna da, kako bi Welch rekla, 'dobra odjeća otvara vrata'.

Tijekom gostovanja u emisiji Jimmyja Fallona 'The Tonight Show', povodom predstavljanja filma 'Oceanovih devet' u kojem glumi s redom vodećim holivudskim imenima poput Sandre Bullock, Cate Blanchett i Anne Hathaway, lijepa glumica pojavila se u prekrasnoj crnoj midi haljini sa satenskom suknjom 'A' kroja i motivom perja u gornjem dijelu, koju potpisuje dizajner David Koma.

Dan kasnije glumica je ispred njujorškog hotela viđena u elegantnoj sivoj haljini s plisiranom suknjom i zanimljivim krojem rukava koji daju efekt bolera, a riječ je o kreaciji luksuznog losanđeleskog brenda Co. koju je Paulson upotpunila Jimmy Choo sandalama i Jennifer Meyer naušnicama.

  • +18
Sarah Paulson Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Posebno zanimljiva kombinacija koju je glumica nosila tijekom svog boravka u New Yorku je cvjetna haljina s potpisom modne kuće Michael Kors koju je odjenula za press konferenciju povodom predstavljanja filma. Lijepa glumica, koja je tri godine u vezi s 32 godine starijom kolegicom Holland Taylor, uskladila je proljetnu haljinu s trendi bijelim štiklama i ležernom tankom jaknom.

love that dress 😍 #sarahpaulson

Objavu dijeli Sarah Paulson✨ (@paulsiebabe)