STARI LI ONA UOPĆE?

Slavi 60, a ima noge 30-godišnjakinje i lice anđela

31.01.2014 u 08:40

  • +3

Christie Brinkley

Izvor: Društvene mreže / Autor: web.stagram.com/n/christiebrinkley

Bionic
Reading

Neke žene jednostavno s godinama izgledaju sve bolje i bolje, a upravo je to slučaj sa slavnim supermodelom iz 80-ih, prekrasnom Christie Brinkley, s koje rijetko tko može skrenuti pogled. Premda je već proslavila punih 60 godina, rijetko tko bi joj doista i dao toliko, pogotovo kada draži pokaže u badiću. Pitate se koja je tajna njezina mladolikog izgleda?

Iako je navršila šezdesetu, na Christie Brinkley godine doista nemaju utjecaja. U posljednja dva desetljeća, zahvaljujući aktivnu načinu života te dugogodišnjem prakticiranju vegetarijanstva, Christie doista izgleda bolje no ikada, a na sjajnom izgledu pozavidjele bi joj i mnogo mlađe kolegice.

'Ona izgleda fenomenalno. Ima noge tridesetogodišnjakinje i lice anđela. Ona je jednostavno nevjerojatno lijepa', rekao je urednik Sports Illustrateda, izdanja s kupaćim kostimima čije je stranice prije nekoliko desetljeća Christie redovito krasila.

Nakon četiri razvoda, uključujući i burnu brakorazvodnu parnicu s arhitektom Peterom Cookom 2008., Christie je majka troje djece te kaže kako su upravo ona njezin recept za mladolik izgled, naravno, uz zdravu prehranu i vježbanje.

'Vegetarijanstvo prakticiram od svoje 12. godine', kaže Christie koja za doručak obično jede zobene pahuljice, za ručak veliku zdjelu graška i orašastih plodova, a za večeru tjesteninu s povrćem. Također, na meniju ove zanosne ljepotice nalaze se i tamna čokolada, orašasti plodovi, sjemenke, soja te jabuke s kikiriki maslacem.

Iako se njezinu izgledu mnogi dive već godinama, a besprijekorna linija ostavlja bez daha, Christie, koja je krasila preko 500 naslovnica časopisa, kada je bila mlađa, mislila je da je predebela.

'Pronašla sam neku svoju staru fotografiju i odmah se sjetila kako sam se u tom trenutku osjećala debelom. Sada kada je gledam mislim da sam doista bila vitka i pitam se kako je uopće moguće da sam se tako nesigurno osjećala u vlastitoj koži', otkrila je Christie.

Mnogi se ne mogu načuditi kako Christie izgleda tako dobro sa 60 godina, a svoj okrugli rođendan obilježila je poziranjem za naslovnicu časopisa People, i to u badiću i, naravno, izgleda doista sjajno. Za razliku od svojih vršnjakinja, Christie nikada nije pribjegavala pretjeranim plastičnim operacijama, jedino je 2010. otišla na facelifting.

Zanosno tijelo kakvim se ne mogu pohvaliti ni njezine dvostruko mlađe kolegice, Christie duguje redovitu vježbanju koje je kombinacija joge, vježbi snage, trčanja i hodanja. Osim toga, čim se probudi Christie odradi nekoliko vježbi te priznaje kako odmah ujutro, još prije tuširanja i doručka, odradi stotinjak sklekova.

Pozirajući u kupaćem za naslovnicu Peoplea, Christie je priznala: 'Vrlo sam uzbuđena što ću navršiti 60 godina! Osjećam se kao da sam na vrhuncu.' Čini se kako Christie godine uopće ne muče, a zašto i bi, kada svake godine izgleda sve bolje i bolje.