NA SINJSKOJ ALCI

Skromna učiteljica Maša Petrov zna kako privući pažnju

07.08.2016 u 18:59

  • +13

Uoči početka 301. Alke u Sinju

Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic / CROPIX

Bionic
Reading

Tijekom ljetnih praznika, dok joj to obaveze u školi dopuštaju, Maša Petrov nerijetko prati svog supruga na mnogim javnim događanjima u Hrvatskoj. Lijepa učiteljica u tim prilikama bira haljine u kojima itekako dolazi do izražaja. Za 301. izdanje Sinjske alke Maša je odjenula upečatljivu plavu haljinu, a nisu izostale ni antikne naušnice i trendi pletenica u kosi

Među mnogim poznatim političarima koji su se danas pojavili u Sinju uoči 301. Sinjske alke, pa i uz hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović u crvenom, najviše pažnje privlačila je supruga prvog čovjeka Mosta Bože Petrova, Maša Petrov.

Prošlog mjeseca lijepa učiteljica u osnovnoj školi zablistala je na operi na Zrinjevcu u prugastoj crno bijeloj haljini, a ovoga puta gospođa Petrov izdvajala se u plavom modnom izdanju. Jednostavnu ali upečatljivu haljinu upotpunila je antiknim naušnicama i pletenicom u kosi. Modni stil skromne Metkovčanke možda nije posebno originalan, ali nije ni dosadan.

Dok je njezin suprug bio na vlasti, Maša se rijetko pojavljivala u javnosti, a otkad je vlada pala, čini se kako je gospođa Petrov suptilno postala glavna zvijezda suprugove nove utrke za vlast.