NOVO IZ BIOTHERMA

Skin Vivo Uniformity za vidno pomlađenu kožu

18.10.2011 u 11:00

Bionic
Reading

Biothermov prvi proizvod za njegu kože s reverzibilnim djelovanjem, namijenjen borbi protiv starenja, uklanja dobro poznate znakove starenja (bore, gubitak gustoće i čvrstoće) te vidno pomlađuje kožu

Biothermov SkinVivo Uniformity uklanja pet nepravilnosti u svrhu postizanja ujednačene i vidno pomlađene kože. Sadrži jedinstvenu kombinaciju aktivnih sastojaka čije dvostruko anti-ageing djelovanje štiti DNK i potiče ekspresiju staničnih gena“*.

Skin Vivo Uniformity, ovlaživač s reverzibilnim djelovanjem, koži vraća ujednačenost uklanjajući pet nepravilnosti u njezinoj teksturi i tonusu koje su potvrdila znanstvena istraživanja i same žene.

Naša koža ne izlaže se UV zračenju samo kod sunčanja tijekom ljeta. Bez obzira na godišnje doba, klimu ili nadmorsku visinu, izlaganje UV zrakama je trajno i ostaje glavni uzrok starenja kože.

Skin Vivo Uniformity predstavlja prvi Biothermov proizvod za dnevnu njegu kože s prednostima uravnotežene filtracije. Uistinu jedinstvena kombinacija, temeljena na komplementarnim svojstvima odabranih sastojaka. Rezultati su i više nego vidljivvi: pigmentacisjke neujednačenostii i crvenilo su smanjeni, a koža ponovno dobiva sjaj. tekstura je elastičnija i nježnija, a nepravilnosti nestaju iz dana u dan.