HELENA MINIĆ:

'Skidam se jer to je dio moje profesije'

20.08.2010 u 10:29

Bionic
Reading

Glumica koja se u predstavi 'Saloma' pojavljuje na sceni potpuno gola tvrdi da je na premijeri njen dečko Hrvoje Klobučar imao veću tremu nego ona

'Nikad neću shvatiti zašto je skidanje na sceni kod nas još takav bauk, pa živimo u 21. stoljeću', rekla je glumica Helena Minić za tjednik 24express. Lijepa 31-godišnjakinja kao Saloma u istoimenoj predstavi pojavljuje se potpuno gola.

'Smatram da je umjetnički opravdano skidanje na sceni. Zamislite da dođete zubaru i kažete da vas boli zub petica, a on vam kaže: 'Ja petice ne popravljam.' Svi bi rekli da je krajnje neprofesionalan. Stoga ni ja kao profesionalna glumica nisam mogla reći: 'Ja to ne radim, ja se ne skidam', objasnila je Helena, a u toj odluci imala je veliku podršku dečka, glumca Hrvoja Klobučara

'Hrvoje je imao veću tremu nego ja. Ne zato što sam gola, nego je s nama uvijek tako – ja strepim na njegovim, a on na mojim premijerama', izjavila je glumica koja je u vezi već pet godina, ali su ona i Hrvoje često zbog poslovnih obaveza razdvojeni.

'Možda će vam to zvučati neobično, ali ta nam razdvojenost učvršćuje vezu. Kad si razdvojen, shvatiš koliko ti znači voljena osoba. Stoga oboje nastojimo maksimalno kvalitetno provesti vrijeme kad smo zajedno i neprekidno ulažemo u vezu. I veze i prijateljstva jednostavno propadnu ako u njih ne ulažeš', zaključila je Helena Minić.