IZBOR ČITATELJA SLOBODNE

Skandal godine - Kerum i Fani

Bionic
Reading

Prema mišljenju čitatelja Slobodne Dalmacije, izvanbračna veza Željka Keruma s mlađahnom Fani Horvat najveći je skandal 2009. godine u Hrvatskoj

U konkurenciji s razvodom Gotovčevih, papanjem smokvica Dikana i Dolores, Doloresinim prepucavanjem s Vlatkom Pokos, pijanim ispadima Mladena Grdovića i neslavnim ucjenjivačkim pokušajem manekenke Ave Karabatić, vanbračna veza splitskog gradonačelnika Željka Keruma s mlađahnom Fani Horvat, prema mišljenju čitatelja Slobodne Dalmacije, skandal je godine 2009.

Uz detalje da je Željko oženjen čovjek, da je od trudne Fani dvostruko stariji te da je svoju romansu javno obznanio na vlastitoj televiziji, javnost je najviše zapeklo što se u središtu preljubničkog skandala našao čovjek koji se u kampanji za gradonačelnika pozivao na obiteljske vrijednosti - baš kako je primijetio jedan od čitatelja u svom komentaru: 'Čovjek kamenih gena, tvrdih pogleda na život, kruti poštovatelj tradicije, da ne kažemo vjere, pade i rasu se u pijesak čim bijaše izabran od dičnog moralnog svita!? Di su sad, jer on je još tu?!"

Tako je Željku i Fani pripalo čak 49 posto glasova u anketi Slobodne Dalmacije, dok je za Dikana i Dolores glasalo više no upola manje ispitanika - 21 posto. Na trećem mjestu ljestvice najvećih skandala među slavnim Hrvatima našla se Ava, odmah iza nje Lambaša i Pokos, pa zatim, kao peti, Grdović, dok su Gotovčevi, koji su, izgleda, već svima dosadili - ili je njihov kraj bio predvidiv - završili na zadnjem mjestu.