top model

Laskava, ženstvena i elegantna: Zara ima haljinu koju možete nositi tijekom cijele godine, a inspirirala ju je Meghan

09.01.2023 u 14:35

Bionic
Reading

Meghan Markle više puta pažnju je privukla svojim stajlingom, bilo cijenom ili stilom. No, u nekoliko prilika posegnula je za točno određenim modelom haljine koje se baš uvijek pokazao nepogrešivim. Riječ je o kultnoj baloner haljini, trendi modelu koji je sada dostupan i na Zarinim policama

Premijernim prikazivanjem Netflixovog dokumentarca 'Harry&Meghan' mnoga pitanja uz ovaj par došla su ponovno u prvi plan. Među brojnim temama koje su u njemu obrađene, prisutna je i moda. Meghan Markle osvrće se na svoj stil tijekom vremena koje je provela u britanskoj kraljevskoj obitelji i priznaje kako je izbjegavala nositi jarke boje tijekom javnih pojavljivanja. Unatoč tome što nije nosila mnogo nijansi i što je morala potpuno transformirati svoju, do tada pogodu za crveni tepih, garderobu, Meghan je uspjela pronaći osobni stil koji je svakako privlačio pažnju.

Tijekom nekoliko godina servirala je brojne i više nego prepoznatljive značajke, od monokromatskog izgleda, do nude cipela i spajanja kontrastnih boja poput crvene i ljubičaste. No, ako bismo morali odabrati samo jedan odjevni predmet koji savršeno utjelovljuje stil Meghan Markle, to bi nedvojbeno bila baloner haljina.

Prvi put ju je odjenula 2018. godine, a od tada je Meghan u još nekoliko navrata nosila baloner haljine, mijenjajući im boju ili dužinu, a najdraži su joj bež ili modeli u boji devine dlake, poput klasičnih balonera.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovaj hibridni odjevni predmet, koji na prvi pogled na vješalici ne privlači preveliku pažnju, Meghan je pokazala vrlo elegantnim i sigurnim odabirom za različite prigode. Uz to, ovaj model vrlo je laskav što je dodatno naglašeno integriranim remenom.

Iako verzije koje je Meghan nosila dolaze s vrtoglvom cifrom, to ne znači da ovu haljinu možete samo s divljenjem gledati. Naime, sada je identičan model stigao na Zarine police. Popularan high street brend lansirao je najelegantniju verziju koja ima gumbe koji su ujedno i ukras, ovratnik na preklop i remen koji savršeno ističe siluetu. Osim toga, model je dostupan u dva tona, boji devine dlake te mornarsko plavoj sa suptilnim diplomatskim prugama. A tu je i više no prilagođena cijena od 59,95 eura.