uživajte u shoppingu

Sjajni Black Friday popusti do 60% na Abrakadabra webshopu

17.11.2023 u 16:59

Bionic
Reading

Vrijeme je za najbolji shopping ove godine po odličnim akcijskim cijenama koje ne želite propustiti! Izbjegnite Black Friday gužve u trgovinama i uživajte u shoppingu iz udobnosti vlastitog naslonjača

Kao jedna od prvih destinacija za odličan online shopping, Abrakadabra je mjesto na kojem svatko može pronaći sve za sebe i svoju obitelj, u svega nekoliko klikova. Zahvaljujući dugoročnim strateškim partnerstvima, webshop bilježi uspješnu suradnju s renomiranim dobavljačima, pa se tako tijekom studenog na Abrakadabri može pronaći ponuda vrhunskih brendova po Black Friday cijenama.

Na abrakdabra.com pronaći ćete više od 50 000 artikala svjetski poznatih brendova po odličnim cijenama. Ponuda je organizirana u nekoliko kategorija koje uključuju bijelu tehniku i kućanske aparate, potrošačku elektroniku, računala, periferiju i gaming, opremu za bebe, igračke, modne dodatke, parfumeriju i drogeriju, auto - moto opremu, uređenje doma, vrt i alate te super poklone i dekoracije za blagdansko doba godine koje nas čeka iza ugla.

Široka paleta mehanizama plaćanja i MultiPlusCard program vjernosti

Plaćanje je moguće do 24 rate bez kamata, a pored standardnih oblika plaćanja pouzećem, Internet bankarstvom i kreditnim karticama, plaćati možete i Aircash-om, Keks Pay-om i kriptovalutama. Kao dugogodišnji partner MultiPlusCard programa vjernosti, Abrakadabra svojima kupcima omogućuje sakupljanje nagradnih bodova u obliku BONUS eura prilikom svake kupnje. Narudžbe je moguće preuzimati na kioscima Tiska diljem Hrvatske, paketomatima ili uživati u dostavi do kućnog praga.

NAJBOLJE OD BLACK FRIDAY PONUDE

Popusti do 35% na najbolje televizore te pokloni uz kupnju Elit, JVC i TESLA televizora  

Opremite svoj dom novim televizorom uz popuste do 35% na vrhunske brendove poput Samsunga, LG-a, Grundinga, Hisensea, TCL-a i drugih. Iskusite vrhunsku kvalitetu slike i zvuka uz najnovije televizore koji će transformirati vaše iskustvo gledanja omiljenih sadržaja. Uz odabrane modele JVC, Elita i Tesla televizora na poklon dobivate nosač za televizor, kuhinjski robot ili mali kućanski aparat poput pekača kruha, tostera ili aparata za kavu. Iskoristite super pogodnosti i Black Friday ponude već danas.

Renomirani brendovi bijele tehnike i malih kućanskih aparata uz popuste do 50%

Black Friday na Abrakadabri donosi nevjerojatne popuste do 50% na renomirane brendove bijele tehnike. Bez obzira tražite li hladnjak, perilicu rublja ili mikrovalnu pećnicu, Abrakadabra ima sve što vam treba uz nevjerojatne uštede. Posebno se ističu Samsung, Končar, Gorenje, Electrolux, Beko, Amica i VOX kućanski aparati te Philips, Iskra i Russell Hobbs mali kućanski aparati. Tu su fantastični Bosch klima uređaji te električne grijalice dostupni uz popust do 39%.

Vrhunski robotski usisavači i štapni usisavači po akcijskim cijenama

Automatizirajte svoje čišćenje s vrhunskim robotskim usisavačima Ecovacs, iRobot, Xiaomi i 360 Smartlife  uz popuste do 48%. Iskoristite priliku i olakšajte svoj život uz inteligentne uređaje koji će temeljito očistiti vaš dom dok vi uživate u drugim aktivnostima. Tražite li pak štapni usisavač ne propustite baciti oko na ponudu Dyson štapnih usisavača sniženih do čak 29%.

Popust do 48% na aparate za osobnu njegu, uređaje za njegu kose i kozmetiku

Brinite o sebi uz popuste do 48% na aparate za osobnu njegu. Bez obzira tražite li fen za kosu, uređaj za brijanje ili neki drugi uređaj koji će poboljšati vašu svakodnevnu rutinu njege, Black Friday popusti na Abrakadabri nude fantastične prilike za uštedu. Čekaju vas popularni Smoothskin IPL sustavi za uklanjanje dlačica, Oral – B električne četkice, Philips i Braun aparati za osobnu njegu, Waterpik oralni tuševi i četkice, Remington i Revlon uređaji za njegu i oblikovanje kose te brojni popularni brendovi prirodne i dekorativne kozmetike.

40% popusta na Hrvatski tradicionalni nakit by Abrakababra

Hrvatski tradicionalni nakit sjajan je simbol ostavštine, vječan je i elegantan, a može se nositi u svakoj prilici. Povezujemo ga s ljubavlju prema tradiciji, a svaki komad jedinstven je i unikatan te povezan s određenom hrvatskom regijom. Bogata ponuda uključuje paške i konavoske naušnice, splitske košarice, viseće kamee, antikne ogrlice, končane narukvice i još mnogo toga. Sav nakit izrađen je iz srebra s 24-karatnim zlatom ili rose gold pozlatom te patinom. Ugrabite svoj najdraži komad tradicionalnog nakita uz odličan Black Friday popust od 40%.

Požurite na abrakadabra.com i ugrabite sve što želite po cijenama koje vas neće razočarati. Ne propustite pregledati i ostalu Black Friday ponudu igračaka, opreme za bebe, vrta i alata, računala i periferije, gaminga, auto i moto opreme te širokog asortimana za uređenje i opremanje doma. Uživajte u najnižim cijenama ove godine i najboljem shoppingu na Abrakadabri!

Black Friday ponuda traje do 30.11. 2023. ili do isteka zaliha.