VRIJEDNA 200 milijuna dolara

Nije za svačiji ukus: Najluksuznija kuća u Americi pripada ekscentričnom dizajneru Philippu Pleinu

21.03.2023 u 08:31

Bionic
Reading

Modni dizajner prepoznatljiv po šljokicama vlasnik je jedne od najluksuznijih kuća u SAD-u. Uređena u ekstravagantnom stilu luksuza, mnogima neće biti po ukusu, no pratitelji rada popularnog dizajnera već su vidjeli njegovo imanje u kampanjama brenda

Njemački modni dizajner Philipp Plein poznat je kao dizajner odjeće koju obožavaju urbani luksuzni stil obogaćen cirkonima, šljokicama i zakovicama te printom, najčešće životinjskog uzorka. Mnogima je njegov izričaj 'prenabrijan', no zajednica obožavatelja njegovog brenda ima i neke poznate članove poput Rite Ore, Jennifer Lopez, Paris Hilton i ostalih. Baš u svome stilu, dizajner gradi kuću u Los Angelesu koja će biti njegov dom iz snova.

'Uvijek mi je bio san iz djetinjstva imati kuću u Los Angelesu. Od svoje 16. godine sada imam 45!', rekao je dizajner koji već tridesetak godina čeka na ostvarenje svog sna.

Njegova nova kuća gradi se sedam godina i uskoro bi trebala biti gotova, a napredak izgradnje kuće može se pratiti na Instagram računu koji je napravljen posebno za kuću.

Cijelo zdanje puno je blještavila, a luksuzni dodatci čine dom jednim od najskupljih u cijeloj Americi, a tako i izgleda. Imanje 'Chateau Falcon View' obogaćeno je mnogim luksuznim detaljima: metar visoka ulazna vrata, ogromne lustere, sobe poput palače i ekstravagantan namještaj. Za izgradnju svog doma iz snova dizajner je potrošio oko 200 milijuna dolara, a neke prostorije iskoristio je kao kulise za snimanje kolekcije odjeće s vlastitim potpisom.

U domu na Bel Airu dominiraju crna i bijela boja te srebrni dodaci koji dodaju općem dojmu luksuza. Na veliko predvorje u kojem se nalazi glamurozno stubište dizajner je posebno ponosan pa ga često pokazuje i na Instagramu.

Imanje ima i gostinjsku kuću, u kojoj je dizajner 11. svibnja održao zabavu s tematikom Oscara.

  • +14
Philipp Plein Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia