ZVIJEZDA U USPONU

Sin Pamele Anderson je ludo zgodan

14.12.2016 u 12:50

  • +2

Sin Pamele Anderson

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Nakon što su modnom industrijom zavladale kćeri slavnih roditelja poput sestara Hadid i Kendall Jenner, red je došao na sinove među kojima se posebno ističe 18-godišnji sin platinaste plavuše Pamele Anderson i rokera Tommyja Leeja

S majkom, seks simbolom 90-ih i ocem rokerom, Dylan Jagger Lee nalazi se u fokusu javnosti od samog rođenja, a dobivenu slavu, poput starijeg brata Brandona, danas vrijedno dokazuje u modnim vodama. Nakon mnoštva angažmana od strane poznatih modnih brendova, 18-godišnji Dylan ponovno se našao u fokusu javnosti zahvaljujući seriji umjetničkih fotografija objavljenih na Instagramu.

Za nastanak crno-bijelih fotografija zaslužan je britanski modni fotograf Damon Baker, a svi su složni s mišlju da 18-godišnji Dylan izgledom neodoljivo podsjeća na slavnu majku.

LIFE - It's complicated.

Fotografiju objavljuje Dylan J. Lee (@dylanjaggerlee)

Be different. Break the rules.

Fotografiju objavljuje Dylan J. Lee (@dylanjaggerlee)

Gonna be an exciting day today.

Fotografiju objavljuje Dylan J. Lee (@dylanjaggerlee)

Do danas, Dylan Jagger Lee već se može pohvaliti mnoštvom modnih angažmana, a više od hoda modnim pistama i poziranja pred fotografskim objektivima, Dylan priželjkuje glazbenu karijeru poput oca i upravo objavljenim fotografijama već je uspio zaraditi vojsku ženskih fanova.

Njegovi roditelji, Pamela Anderson i Tommy Lee, vjenčali su se 1995. godine nakon 96 sati poznanstva, da bi potpisali razvod tri godine kasnije.