ZVIJEZDA SAINT LAURENTA

Sin glumice i rokera uplovljava u modne vode

02.02.2016 u 19:19

Bionic
Reading

Dylan Jagger Lee, sin glumice i modela Pamele Anderson i rokera Tommyja Leeja, kročit će putem svojih slavnih roditelja mačjim korakom

Uoči Saint Laurentove modne revije koja će se 10. veljače prvi put održati u Hollywoodu, kreativni direktor kompanije Hedi Slimane snimio je na plaži u Malibuu seriju portreta i videa s 18-godišnjim Dylanom.

O Dylanu se ne zna mnogo, a ako ćemo suditi po fotografijama s njegovog Instagrama najviše uživa u sviranju gitare i surfanju. Voli i pse, no kao pravi surfer samo one s kojima može trčati po plićaku.

O Slimanu se zna nešto više. Svoj ugled može zahvaliti nosu za otkrivanje nadolazećih velikih holivudskih imena. Prateći kao fotograf kalifornijsku rock scenu, pažnju je skrenuo na imena poput Frances Bean Cobain (kći pokojnog Kurta Cobaina i Courtney Love) i Dylana Brosnana (sina Piercea Brosnana).

Budući da se snimanje Saint Laurentove reklamne kampanje na plaži u Malibuu odvijalo u Dylanovom prirodnom okruženju, pravo iskušenje tek mu predstoji. Za očekivati je da će Dylan putem slave kočiti mačjim korakom idućeg tjedna na Saint Laurentovoj modnoj reviji u Hollywoodu.

Bit će to test i za nos Hedija Slimanea kojemu bi ovo mogao biti zadnji angažman na čelnom mjestu Saint Laurenta, Naime, kruže glasine o prelasku u Dior ili Chanel.

Saint Laurent at The Palladium