POTVRDILE FOTOGRAFIJE

Simona Šajn ipak ljubi Zvonimira Mihanovića?

01.03.2011 u 18:19

Bionic
Reading

Nakon dugog ružnog životnog razdoblja, Simona Šajn napokon je pronašla mir i sreću u zagrljaju čak 38 godina starijeg muškarca, našeg poznatog slikara Zvonimira Mihanovića, potvrđuju ekskluzivne fotografije u novom broju tjednika Story

Vijest koja je odjeknula prije mjesec dana, da je 26-godišnja Simona Šajn u vezi s oženjenim Makaraninom, po tomu sudeći nije istinita. Spomenutu je vijest i sama Simona demantirala kad su je nazvali novinari Storyja dok je bila u teretani, gdje svakodnevno marljivo trenira kako bi do predstavljanja svog albuma bila u sjajnoj formi. Sretnija nego ikad, Simonica je, piše Story, cvrkutala o svojoj novoj karijeri koja ju je u potpunosti zaokupila, ali i o posebnom čovjeku u njezinu životu, koji je sve učinio da se osjeća voljenom i maženom.

Riječ je o svjetski priznatom splitskom hiperrealistu Zvonimiru Mihanoviću s kojom je u nježnoj vezi od lipnja prošle godine. U prilog tome ide i činjenica da su Simona Šajn i Zvonimir Mihanović prošli petak izašli i cijelu večer proveli zajedno u Zagrebu. Kako doznaju, par je oko 21 sat stigao u zagrebački restoran Mano u tamnozelenom džipu američkih tablica, koji su parkirali u garaži Centra Kaptol.

Elegantna, ali i vrlo ženstvena crna kombinacija s Armanijevim potpisom, koju je Simona odjenula za tu prigodu, bila je pravi pogodak za kasnu večeru s njezinim dragim. Nasmijana i uvijek raspoložena, Simona nije poput ostalih zvijezdi prekrila oči kada su je fotografirali s njezinim četrdeset godina starijim partnerom. Čini se da je previše lošeg doživjela da bi sada, kada joj se život napokon sredio, očajavala zbog bliceva objektiva. Nakon večere u Manu, Simona i Zvonimir otišli su na piće u Jacky Brown, a poslije ponoći u People’s. Iako par nikad nije potvrdio svoju vezu, Simona je diplomatski, s nekoliko riječi i osmijehom, potvrdila ono što svi sumnjaju već neko vrijeme.
'Nakon što sam završila jednu ružnu stranicu u životu, više se ne želim eksponirati u javnosti svojom intimom. U medijima želim biti prisutna samo zbog svoje profesionalne karijere, koju tek stvaram. No jednako tako se ne mislim skrivati kad je o Zvoni i meni riječ. On je divan čovjek i brižan muškarac koji me čini sretnom', ispričala je Simona koja se prije nešto manje od godinu dana razvela od Ante Gotovca, a zajedno ne žive gotovo dvije godine.