vrijedi kopirati

Šik stajling prelijepe brinete idealan je za toplije dane

27.04.2017 u 13:48

Bionic
Reading

Olivia Culpo oduvijek zadivljuje svojom ljepotom, a kada složi ovako dobar stajling, ne čudi to da dobiva mnogobrojne pohvale na društvenim mrežama te je mnogima modna inspiracija

Bivša misica, glumica i manekenka pohvalila se na svom profilu na Instagramu trendovskim stajlingom, a najupečatljiviji je Tularosin top golih ramena s predimenzioniranim rukavima. Plavi je top provjerenom modnom receptu s trapericama, štiklama i dizajnerskom torbicom dao zanimljivu zaigranu notu.

Lijepa glumica često nosi odjeću s potpisom Tularose, a ovaj je top jedan od najpoželjnijih komada jer je trend golih ramena i ove sezone jako popularan. Možda je ovaj modni adut omiljen i ove sezone zato što laska svim ženama iz jednostavnog razloga - sva ramena izgledaju dobro, a to je, uostalom, dio tijela koji nikad ne stari, barem tako tvrdi legendarna američka dizajnerica Donna Karan.

Just trying to blend in 🌴🌴🌴

Objavu dijeli Olivia Culpo (@oliviaculpo)

Zna to i svestrana Olivia jer je do sada više puta iskoristila ovaj trend i složila upečatljive outfite.

Uostalom, dokazuju to i high street brendovi koji imaju svoje inačice topa kakav je nosila Olivia Culpo, a u fotogaleriji možete pronaći inspiraciju za to kako ga sve nositi.  

  • +5
Modni trendovi Izvor: Profimedia / Autor: Promo fotografije