ODGOVARA SVIMA

Šik stajling slavnih ljepotica idealan za proljeće

21.04.2017 u 10:24

  • +4

Fashionistice obožavaju prugice

Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Bionic
Reading

Prugice su već neko vrijeme jedan od najomiljenijih uzoraka, a osim što fantastično funkcioniraju u svim dnevnim outfitima, odlično izgledaju i na crvenom tepihu pa ih u posljednje vrijeme često viđamo na poznatim fashionisticama

Široke ili tanke, vodoravne ili horizontalne, klasične ili modernističkog dizajna, prugice su opet tu, a ako ste u potrazi za osvježenjem svojih proljetno-ljetnih modnih kombinacija, šarmantnim prugicama nećete pogriješiti.

Ukoliko vas brine to hoće li vas one proširiti, stilisti savjetuju da birate odjeću tanjih i vodoravnih prugastih uzoraka.

Australska glumica Rose Byrne, koju smo zapamtili po ulogama u filmovima 'Djeveruše', 'X-Men' i 'Susjedi iz pakla', nedavno se pojavila u prelijepoj kreaciji s uzorkom tankih crnih prugica na bijeloj podlozi. Zgodna brineta ovih dana promovira HBO-ov film 'The Immortal Life Of Henrietta Lacks' pa se pomno dotjerala za tu prigodu.

Glumica profinjenog osjećaja za stil i ovoga puta briljirala je odlučivši se za hrabru kombinaciju (australski brend Zimmerman) koja je naglasila njezinu vitku liniju. Rose je kombinirala top na jedno rame sa suknjom klasične dužine, a odličan stajling osvježila je upečatljivim štiklama žute boje Jimmyja Chooa i modernim chokerom.  

Inače, ovo je njezin prvi poslovni angažman nakon rođenja sinčića Roccoa početkom prošle godine.  'Jednostavno nisam mogla reći ne ponudi za ovaj projekt', kazala je Rose.  

Osim lijepe Rose, prugicama nisu odoljele ni Jessica Alba, koju smo vidjeli u haljini sa širim crno-bijelim prugama, indijska glumica Frieda Pinto, mlada glumica Jamie Chung i naša modna blogerica Sonja Kovač.

Ovaj neodoljiv uzorak koji je popularizirala legendarna Coco Chanel preplavio je high street trgovine. Teško mu je odoljeti bez obzira je li na majicama, haljinama, hlačama, torbama ili balerinkama, a podjednako dobro izgleda i za dnevne i večernje prigode.