HRVATSKI PROIZVOD

Sigurne navlake za dječje krevetiće postale pravi hit među majkama

  • Autor: G.R.
  • Zadnja izmjena 09.03.2016 13:09
  • Objavljeno 08.03.2016 u 15:00
marijana batinić

marijana batinić

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Hrvatski proizvod - navlake koje istovremeno štite dijete od ozljeda te daju personaliziranu notu krevetićima postao je pravi hit među majkama

Svaka majka strahuje da se njeno dijete ne ozlijedi kroz igru ili u snu, kada ga ostavi samog u dječjem krevetiću. I najmanji trenutak nepažnje može dovesti do ozljede, zbog čega većina majki strepi za djetetovu sigurnost. Vođena tom idejom, mlada majka Danira Glavinić osmislila je i patentirala idealnu zaštitu za dječje krevetiće - navlake koje istovremeno štite dijete od ozljeda te daju personaliziranu notu krevetićima. Upravo je taj hrvatski proizvod postao pravi hit među majkama.

Svrhu i praktičnost ovog hvalevrijednog proizvoda nastalog pod okriljem branda Dada&Rocco prepoznala je i mlada majka Marijana Batinić.

'Oduševljena sam proizvodom, jer osim što mi pruža sigurnost i funkcionalnost, super se uklapa u svaki dječji prostor. Zaštitne navlake maksimalno štite dječju glavicu od udaraca u rešetke krevetića i omogućuju svakoj majci nesmetan pogled na dijete u svakom trenutku', istaknula je voditeljica Marijana Batinić

Za svoj izum 'Izmjenjive navlake za dječje krevetiće', Danira Glavinić nagrađena je srebrom na Međunarodnom sajmu inovacija ARCA 2015., u jakoj konkurenciji od 150 izlagača, na što je iznimno ponosna.

John Pavlish

John Pavlish

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!