ulična moda

Šibenska špica vrvjela je zgodnim djevojkama, no djevojka u dugoj haljini razbila je dva modna mita i odnijela svu pažnju

06.08.2021 u 19:19

Bionic
Reading

Godišnji odmor i visoke temperature često nas nagnaju da posegnemo za nešto hrabrijim i odvažnijim modnim kombinacijama, a rezultat nas može iznenaditi. I dok ulice metropole su poprilično puste, meka ulične mode postali su gradovi na obali, a dokazuju to i prizori iz Šibenika

Djevojke na ulicama Šibenika izgledaju poput prizora sa modnog snimanja. Duge i kratke haljine, suknjice na preklop, kratke hlačice i tunike – inspirirane ljetom i vladajućim modnim trendovima domaće i strane ljepotice uljepšale su ulice jednog od najposjećenijih dalmatinskih gradova.

I dok neki i ljeti igraju na sigurne modne kombinacije, poput kratkih traper hlačica i topića ili pak maksi suknje, druge ljeto inspirira za nešto odvažnije kombinacije. Kombinirajući klasiku sa modnim trendovima djevojke na šibenskim ulicama pokazale su doista zanimljive stajlinge.

  • +6
Ulična moda - Šibenik Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Točkasti i cvjetni uzorci aposlutni su must have ove sezone, a suknje na preklop često ukrašene volanima našle su put do brojnih modnih ormara. Osim toga, čini se kako se pripadnije ljepše spola za vrijeme ljetnih vrućina, što se tiče modnih kombinacija, opredjeljuju za 'kratko i slatko' ili 'maksi i udobno'.

Međutim, brojni prolaznici okretali su se za jednom damom u dugoj haljini. Odjevnom kombinacijom koja je uključivala smeđu, lepršavu maksi haljinu, dugokosa ljepotica razbila je dva modna mita: da je smeđa boja dosadna te da duga haljina ne može biti izazovna.

  • +8
Maksi haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo