ULIČNA MODA

U nju se gledalo: Dugo nismo vidjeli ovako dobar ljetni stajling na zagrebačkim ulicama

31.07.2021 u 19:48

Bionic
Reading

Vruće ljetne dane mnogi provode brčkajući se na Jadranu, a svoje modne kombinacije pokazuju na kamenim ulicama primorskih gradića dok su zagrebačke ulice sve praznije. No zato je bilo nemoguće ne primijetiti plavokosu ljepoticu u ultra chic kombinaciji

Narančastu boju mnoge žene izbjegavaju, a da je sjajan izbor za ljetne dane dokazuje atraktivna djevojka sa zagrebačke špice koja je složila jednostavan, no itekako efektan stajling u kojem je upravo glavna zvijezda - narančasta boja.

Jednostavna i prozračna lanena košulja i kratke bijele, široke hlače upotpunila je udobnim, s ravnim, pletenim sandalama, a stajling zaokružila predimenzioniranom narančastom torbom s crno-bijelim detaljima.

Točka na i ovog stajlinga, kojeg se ne bi posramile ni ljepotice s Azurne obale, bile su bijele mačkaste sunčane naočale.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Niti jedna tkanina tako dobro ne utjelovljuje toplu sezonu kao lan. Ovaj prirodni materijal našao se ove sezone u ljetnim kolekcijama dizajnerskih brendova, a zatim i u našim ormarima.

  • +46
Odjevni komadi od lana Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Osim što je ovoga ljeta popularan kao nikad prije, savršen je odabir za vruće ljetne dane jer je izuzetno ugodan na koži . Prirodna vlakna dobivena iz lana prozračna su, a imaju i rashlađujući učinak na kožu što je itekako dobrodošlo u borbi s ljetnim vrućinama.