ulična moda

Modne blizanke: Zbog usklađenih stajlinga ove dvije djevojke privukle su poglede svih prolaznika

03.08.2021 u 13:05

Bionic
Reading

Ljeto vlada zagrebačkim ulicama, a zgodne Zagrepčanke na popularnoj špici prošetale su zanimljive modne kombinacije usklađene s posljednjim trendovima. Premda su haljine najčešći modni izbor, Zagrepčankama se vrlo dopadaju i suknjice, i to one kratke

Visoke ljetne temperature ispraznile su gradske ulice, a većina uživa na obali Jadrana. No, dotjerane djevojke u grad unose živahnost i prpošnost. Ljetne haljine najčešći su modni odabir, a osim maksi krojeva te klasičnih wrap modela do koljena, nose se i haljine nalik na spavaćice koje su se ove sezone u modu vratile na velika vrata.

Osim udobnosti, ljeti je na cijeni i atraktivnost kombinacija. Tako su veliki hit kratke suknje. One od svijetlog trapera odličan su izbor za klasične kombinacije, a razigrani volančići za ležernije stajlinge. Naime, kratke suknje s volanima, bilo sa šarenim printom ili u kožnoj varijanti nose se uz bijele tenisice te uske topiće bez rukava.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Upravo se ta modna kombinacija djevojkama na špici, u potrazi za atraktivnim a ujedno i udobnim stajlingom, pokazala dobitnom. Popularnosti ovih suknjica u prilog idu i dvije djevojke sa špice, odjevne identično. Svijetli top, mala torbica na ramenu, suknja šarenog printa na preklop i ukrašena volanima te bijele tenisice – ove dvije dame prave su modne blizanke.

Osim suknji, Zagrepčanke ne izlaze ni iz traperica, kojima popularnost ne jenjava usprkos visokim temperaturama, a nose ih uz vrlo trendi kratke topiće koji naglašavaju struk te visoke potpetice.

  • +6
Suknje na preklop Izvor: Promo fotografije / Autor: promo