dobar izbor

Shiloh Jolie-Pitt oduševila je još jednim ženstvenim stajlingom, a haljinu je posudila iz maminog ormara

28.10.2021 u 09:52

Bionic
Reading

Tjedan dana nakon što je svojim kćerima posudila haljine iz svog ormara za premijeru filma 'Eternals' u Los Angelesu i izazvala opće oduševljenje, Angelina Jolie na crveni tepih vratila se u pratnji djece povodom britanske premijere novog Marvelovog filma, a svima za oko zapela je haljina koju je nosila Shiloh

Uoči nove glamurozne premijere filma 'Eternals' Angelina Jolie ponovno je otvorila vrata svog ormara iz iz njega izvukla sjajne primjerke.

Ovoga puta 15-godišnja Shiloh Jolie-Pitt, koja je u posljednje vrijeme pozornost privlači kako sjajnim i elegantnim stajlinzima, tako i ljepotom, zablistala je u haljini svoje majke čiji dizajn potpisuje modna kuća Dior. Istu tu haljinu Angelina je odjenula na 2019. godine na press konferencije povodom promocije filma 'Maleficent: Gospodarica zla'.

U originalnu prekrasna Diorova haljina tropskog uzorka je bila maksi kroja te širih naramenica, a sada, za mladenački izgled koji pristaje Shiloh, dobila je novo ruho – duljina je skraćena do iznad koljena, a naramenica sužene.

No Shiloh nije bila jedina koja je na crvenom tepihu izgledala vrlo chic; njezina starija sestra, 16-godišnja Zahara zablistala je u senf žutoj kratkoj haljini spuštenih ramena, a dečki, 20-godišnji Maddox i 13-godišnji Knox nosili su sakoe.

  • +4
Premijera filma 'Eternals' u Londonu Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

A vrhunski primjer održivosti u modnom svijetu bila je ipak Knoxova sestra blizanka 13-godišnja Vivienne pojavila se u istoj bijeloj haljini koju je nosila na prošlotjednoj premijeri.

Sama Angelina i ovoga puta je stigla u upečatljivoj kombinaciji, a izbor je pao na Valentino Haute Couture look šivan po mjeri koji se sastojao od oversized crnog blejzera i široke maksi suknje presvučene preko bijele svilene košulje na kopčanje.

NIKAD NE GRIJEŠI

Angelina Jolie nastavlja modni maraton: U zanimljivom crno-bijelom izdanju ukrala je pozornost na crvenom tepihu

Pogledaj galeriju

Nedavno je Angelina u intervjuu otkrila kako voli kada njezina djeca posuđuju odjeću iz njezinog ormara, čak i dragocjene dizajnerske komade koje nosi na glamuroznim crvenim tepisima. 'To je kao: O, Bože, odjeni to i nosi to bolje od mene!,' rekla je nedavno za E!News.

Na primjer, na premijeri filma u LA-u, Zahara je pažnju privukla u maminoj prekrasnoj srebrnoj Elie Saab Haute Couture haljini koju je glumica nosila na dodjeli Oscara 2014., dok se Shiloh pojavila u bež haljini Gabriele Hearst koju je Angelina nedavno nosila u Parizu.

  • +9
Angelina Jolie s djecom na premijeri Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia