PRATI TRENDOVE

Severina u šik haljini zablistala poput holivudske zvijezde

26.02.2019 u 10:25

Bionic
Reading

Svečana premijera komedije 'Posljednji Srbin u Hrvatskoj' održana u zagrebačkom kinu Europa privukla je brojna poznata lica domaće javne scene, a priliku da pogleda dugometražni igrani prvijenac redatelja i scenarista Predraga Ličine nije željela propustiti ni Severina

Da ima nepogrešiv osjećaj za modu, Severina je dokazala bezbroj puta. Lijepa pjevačica svakim modnim odabirom podigne na noge svoje obožavatelje, ali i modne kritičare diljem regije, koji za nju imaju samo riječi hvale.

Na premijernu projekciju filma 'Posljednji Srbin u Hrvatskoj' popularna domaća pjevačica pristigla je u društvu supruga zablistavši u zanimljivoj haljini upečatljive boje fuksije, koja je obilježila nedavnu dodjelu filmskih nagrada Oscar.

ROMANTIČNO I EFEKTNO

Neočekivan izbor: Ova je boja dominirala crvenim tepihom, a nema tko je nije nosio

Pogledaj galeriju

Severininu haljinu laskavog kroja, s detaljima poput srca od ukrasnog kamenja i gumbima od cirkona pozicioniranih na lijevom ramenu, potpisuje popularni brend Alessandra Rich osnovan 2010. godine.

Spomenuta kreacija u prodaji se nalazi po cijeni od gotovo 15 tisuća kuna, a svečano izdanje kreirano za premijeru filma Severina je naglasila prozirnom torbicom s nitnama koju potpisuje modna kuća Valentino, dok je po pitanju obuće odabrala dvobojne stiletto cipele koje su činile efekt color block.

  • +20
Svečana premijera 'Posljednjeg Srbina u Hrvatskoj' Izvor: Promo fotografije / Autor: 'Posljednji Srbin u Hrvatskoj'

Premijera filma 'Posljednji Srbin u Hrvatskoj' u zagrebačkom kinu Europa okupila je mnogobrojnu filmsku ekipu i poznate Hrvate. Nakon zagrebačke svečana premijera filma održat će se 27. veljače u Rijeci, potom mu 1. ožujka slijedi festivalska premijera na beogradskom FEST-u.