POPUT PRINCEZE

Severina u bajkovitom stajlingu najavila novi modni hit

28.12.2017 u 14:26

Bionic
Reading

I u godini na zalasku naša najpopularnija pjevačica koristi društvene mreže da na najbolji način pokaže svoja modna umijeća

Kao jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, Severina svoju ogromnu vojsku fanova redovito počasti zanimlljivim stajlinzima s dizajnerskim potpisom.

Blagdanske dane Severina u društvu supruga Igora trenutno provodi u slovenskom Bledu, a da uistinu uživa dokazala je nekolicinom fotografija na Instagramu na kojima je, poput princeze, zablistala u bajkovitoj haljini s domaćim potpisom.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Riječ je o kreaciji dizajnerice Matije Vujice s kojom Severina godinama modno surađuje, a osim nježnom nijansom ljubičaste ističe se slojevima tila i zavodljivim krojem dekoltea. Za njezino bajkovito izdanje fanovi su i ovaj put imali samo riječi hvale, a stajling je zakružila šljokičastim cipelama u špic i decentnim nakitom.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Da uvijek ide u korak s trendovima, Severina je dokazala bojom haljine koju je svjetska korporacija u industriji boja Pantone proglasila velikim hitom u 2018. godini.

Riječ je o mističnoj, dubokoj i zagasitoj boji imena Ultra Violet koju su stručnjaci definirali kao 'zagonetnu, duhovnu i kozmičku nijansu koja nas tjera da razbijemo svoje granice i gledamo naprijed u budućnost'.

  • +4
Severina u modnoj kampanji Matije Vuice Izvor: Promo fotografije / Autor: Jurica Sertić