FASHION GURU

Severina, što jest, jest, zna odabrati obleku, iako mi nedostaje vrijeme u kojem je griješila jer stalno hvaljenje nije dobro

  • 30.12.2021 u 12:46

  • Bionic
    Reading

    Čini se da Severina ne zna za modne greške jer niže odlične stajlinge, jedan bolji od drugoga

    Naša velika zvijezda, osim svojim izjavama i prepucavanjima s bivšima, privlači pažnju modnim odabirima. Privukao mi je tako pažnju jedan od njezinih zadnjih stajlinga na Instagramu, jer ta nijansa plave, moram priznati, jako mi se sviđa.

    Severina je pozirala u skoro pa istoj nijansi od glave do pete, preciznije od sandala preko sjajnih hlača do sakoa s uzorkom leoparda, a koji je baš chic. Uz to je nabacila crni body s vrtoglavim dekolteom za dozu seksipila. Odlične štikle i super frizura zaokružile su još jedno u nizu njezinih zaista odličnih stajlinga.

    Sevka, što jest, jest, zna odabrati obleku, ali da budem iskren - nedostaje mi ono vrijeme u kojem je griješila, jer stalno hvaljenje nije dobro ni za nju, a bome ni za mene.

    • +2
    Severina Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.