NA DODJELI NAGRADA

Severina priredila vatromet boja: Njezinu šarenu haljinu samo je uspjela zasjeniti kultna torbica

04.02.2022 u 23:17

Bionic
Reading

Zahvaljujući petom izdanju dodjele nagrada Zlatni studio, brojne zvijezde po prvi put ove godine koračale su crvenim tepihom, pa tako i Severina koja je svojim efektnim izdanjem očekivano izazvala posebnu pozornost uzvanika i gledatelja

Titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica Severina je uspješno obranila na crvenom tepihu dodjele nagrada Zlatni studio zahvaljujući upečatljivom, glamuroznom izdanju.

  • +3
Poznati na crvenom tepihu Zlatnog studija Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Crvenim tepihom ispred dvorane ‘Anton Marti’ na Prisavlju, Severina je prošetala u haljini hit brenda Attico, a koja se više od šarenog uzorka isticala dubokim izrezom na leđima i detaljem dvobojnoga perja na porubu.

Ovaj maštoviti detalj pronašao se i na njezinoj torbici, a nekoliko verzija iste u svojoj kolekciji imala je slavna holivudska ikona Elizabeth Taylor.

Riječ je o torbici kakvu je početkom milenija predstavio dizajner Valentino Garavani, a iz ropotarnice povijesti izvukao ju je aktualni dizajner modne kuće, Pierpaolo Piccioli, predstavivši ju u sklopu kolekcije za nadolazeću sezonu proljeće/ljeto.

Nove verzije ove raskošne torbice krasi 295 kristala Swarovski i sjajne aplikacije koje na metalnoj ručki torbe čine motiv zmije kakav je krasio i originalni model, a ovom kolekcionarskom primjerku torbe splitska pjevačica, poput Elizabeth Taylor, nije uspjela odoljeti.