MODNA LEKCIJA

Severina pokazala Amal kako se nose hit-traperice

08.05.2015 u 11:46

Bionic
Reading

Trapezice su hit ove sezone, a svoju je garderobu trendi komadom u duhu sedamdesetih osvježila i Severina. No usput je održala i modnu lekciju najpoznatijoj odvjetnici na svijetu Amal Clooney koja se nedavno prošetala u identičnim trapericama

Svijetle traper trapezice s potpisom Stelle McCartney bile su nedavno i modni izbor Amal Clooney koja se nedavno u društvu supruga Georgea Clooneyja prošetala u njima njujorškim ulicama.

Iako su obje odabrale retro look u nježnim tonovima, mora se priznati da trendi trapezice Severini stoje kao salivene, a Amal su naglasile njezinu sve mršaviju figuru.

Severina je styling inspiriran 70-ima pokazala na predstavljanju novih bočica Jane koje dolaze s afirmativnim porukama Louise Hay.

Koliko god trapezice laskale figuri, nije ih lako kombinirati i složiti kombinaciju koja će najbolje istaknuti sve adute, a prekriti mane, no Severina je s lakoćom odradila i taj modni zadatak.

Zgodna pjevačica uz traperice s potpisom omiljene dizajnerice u čijim se krpicama često pojavljuje, odjenula je košulju Equipment, a look upotpunila nježno roza torbicom Dior i Pradinim platformama čime je sjajno  utjelovila trendovski look inspiriran 70-ima. Čista petica!