DETALJ KOJI ČINI RAZLIKU

Severina otkrila tajnu chic stylinga

10.11.2015 u 13:33

  • +2

Severina

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bionic
Reading

Posljednjih sezona šešir je neizostavan dio dobrih stylinga, osobito dok nam zima ne pokaže prave zube jer tada ćemo se uvijek radije zaštititi toplom kapom. Zna to i naša kraljica estrade Severina pa ovih lijepih jesenskih dana često bira upravo šešir

Severina svakodnevno objavljuje fotografije na svome profilu na Instagramu, a ako na njima nisu suprug Igor Kojić i sinčić Aleksandar, onda se hvali ludo dobrim outfitima koji golicaju maštu njezinih fanova.

Pjevačica uživa u modi i očito je da prati trendove pa tako zna da će šeširom podići svaku kombinaciju. Tako je objavila fotku na kojoj je odjenula haljinu iz najpoznatije trgovine ulične mode H&M-a, ali je styling začinila prelijepim cipelama slavne Sophije Webster, jaknom danskog brenda Ganni i naravno šeširom. Brend Ganni rado nosi i danska kraljica Mary, a njihove je dobre komade spazila i Severina.

Bilo da se radi o elegantnom, bilo street style looku, šešir se uvijek može jako dobro nadovezati na njega, pa ga često nose i svjetski poznate modne ikone poput Jessice Albe ili ljepotice Rosie Huntington-Whiteley, a vole ga i nešto mlađe generacije poput Taylor Swift.

Mondena Severina također voli poznate skupocjene brendove pa je nedavno nosila crveni trendi šešir s potpisom Maison Michel, ali je retro i otkačeni styling kombinirala s hlačama i košuljom naše dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Što god odabrala, očito uživa u igri s modom, a tko joj ne bi zavidio kada može birati između toliko dobrih krpica i zna kako ih spojiti.