TRENDI I POVOLJNO

Severina i Natali Dizdar zablistale u istoj hit-krpici

21.10.2015 u 17:49

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih lanaca ulične mode, Zara, jako brzo puni svoje police trendi krpicama, pa tako i bluzama koje imaju šal-kragnu. Ovom velikom modnom hitu nisu odoljele ni naše slavne pjevačice

Identičnu bluzu sa šal-kragnom u posljednje vrijeme nosile su i Severina i Natali Dizdar. Cijena simpatične bluze s uzorkom ptičica i šalom na pruge iznosi 259 kuna, a to je i najveća odlika Zare jer uspješno prodaje modne trendove po pristupačnim cijenama.

Dok je Severina odlučila povezati šal-kragnu, Natali se držala Zarinih naputaka i ostavila ju da slobodno pada, baš kao što ju je nosila manekenka na web stranicama poznate trgovine.


Ove su bluze vrlo elegantne, a daju retro štih i dozu romantike. Upravo su ih zato već nosile holivudske dive poput Eve Longorije, Salme Sayek ili Selene Gomez, a modni znalci kažu da su upravo šal-kragne najvrući modni hit ove sezone. Srećom pa postoje povoljni brendovi poput Zare, a trendi bluzu sa šal-kragnom možete nositi uz usku suknju ili elegantne hlače širih nogavica.


Zara, bluza, 259 kuna