FRANCUSKI CHIC

Šest ključnih komada za kojima luduju Parižanke ovoga proljeća

07.03.2019 u 16:17

Bionic
Reading

Parižanke su bez sumnje među najbolje odjevenim ženama svijeta, a njihov stil odijevanja odražava bit pariškog chica: odvažnost, originalnost i ženstvenost

Ines de la Fressange, legendarna manekenka i modna muza nedavno preminulog Karla Lagerfelda u osamdesetima, najbolje je opisala što je to pariški chic.

PARIŠKI TJEDAN MODE

Modne ovisnice na ulicama prošetale najtraženije torbice sezone

Pogledaj galeriju

'Parižanka diše zrak vremena i zna da moda mora treba biti zabavna. Parižanka slijedi nekoliko zlatnih pravila, ali ih, također, voli prekršiti. I to je dio njezina stila. Sve lagano. C'est facile!', opisala je Ines u svom bestseleru 'Pariški chic'.

Naravno, kaže ona, ne morate biti rođeni u Parizu kako biste imali stil poput poput Parižanki.

Ako vam se sviđa nonšalantnost i kulerski stav trendi stajliš stanovica francuske prijestolnice, evo kojih šest ključnih komada morate nabaviti ovoga proljeća.

Minijaturne torbice

Pomalo bizaran trend potpuno je opčinio zaljubljenice u modu, a najtraženije su dakako prestižne mini torbice Jacquemus, ali i slične inačice.

Jaknice s resicama

Neuništive resice ponovno su s nama, osobito na jaknama. Nadahnute country/western stilom, ovakvi su modeli apsolutni must have ove sezone pa ako vam se sviđaju ovakve kreacije svakako nabavite jednu.

Najtraženija torbica za 2019: Chloé C bag

Moćnih torbica nikad dosta, slažu se sve zaljubljenice u modu, no ukoliko ste poželjeli it komad ove godine, onda morate nabaviti skupocjenu torbicu Chloé C bag.

Široke hlače

Hlače širokih nogavica koje prizivaju duh ludih sedamdesetih ponovno su veliki hit, stoga ukoliko želite biti u korak s trendovima svakako nabavite ovakav model koji se uklapa u svaki stil.

Cipele na platformu

Iako su donedavno ovakvi modeli bili nepoželjni, premda smo ih stalno viđali na Jennifer Lopez ili Sofiji Vergari, ove sezone vratile su se u velikom stilu.

Šeširi

Donedavno su veliki hit bili šeširi na tragu onih fedora stila, no sad su najpoželjniji šeširi nadahnutima onima iz 90-ih s malim obodom.