U DOBRU I ZLU

Šest bračnih mjeseci Zorana i Ane Mamić

08.12.2014 u 10:15

Bionic
Reading

Sportski direktor i trener Dinama Zoran Mamić i supruga Ana pojavili su se na donatorskoj večeri HDZ-a, a sretnim osmijesima kao da su poručili da im brak godi

Sportski direktor i trener Dinama Zoran Mamić i atraktivna ekonomistica Ana Šikić prije pola godine izrekli su sudbonosno 'da'.

Od slatke obljetnice dijeli ih samo nekoliko dana, a lijepi par svakim svojim pojavljivanjem u javnosti poručuje da kod njih vlada apsolutna idila.


Tako je bilo i sinoć, kada su se pojavili na donatorskoj večeri HDZ-a. Nisu se odvajali jedno od drugog.

Ana i Zoran su se na brak odlučili nakon četiri godine veze, što je za njih bio logičan nastavak višegodišnje romanse.

Ana i Zoran međusobno su si velika potpora u svemu što rade. Zoran trenutačno proživljava uspone i padove s nogometnim klubom Dinamom, ali Ana se trudi da im barem kod kuće sve štima.

U ljetnim danima, točnije 15. lipnja, Ana i Zoran razmijenili su bračne zavjete, a svečanost uz obitelj i prijatelje organizirali su u zagrebačkom restoranu Dubravkin put.

Zoranu je ovo drugi brak. S bivšom suprugom Vanjom, diplomiranom stomatologinjom, bivšom rukometašicom i vlasnicom tvrtke za uređenje, bio je u braku 18 godina te su roditelji dvoje djece: kćeri Nine i sina Brune.