poput holivudske dive

Senzacionalan stajling: Severina blistala u prozirnoj haljini koja je malo toga sakrila

11.02.2024 u 08:34

  • +14

Severina

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar

Bionic
Reading

Splitska pjevačica održala je koncert u zavodljivoj nude haljini, stilu koji je osvojio srca holivudskih zvijezda i preplavio crvene tepihe

Severina je sinoć u Rijeci održala koncert u prepunoj dvorani Mladosti te oduševila publiku briljantnim nastupom, emotivnim govorom i - senzacionalnim stajlingom.

Nije tajna da splitsku pjevačicu često imamo prilike vidjeti u seksi izdanjima, što joj iznimno lako polazi za rukom s obzirom na nevjerojatnu liniju, no ovoga puta na pozornici je nadmašila samu sebe.

Regionalna zvijezda blistala je u prozirnoj haljini nalik srebrnoj mreži koja je malo toga sakrila pa je čak i njeno zavodljivo donje rublje bilo vidljivo, kao i isklesano tijelo i mišićave noge koje su u potpunosti došle do izražaja visokim prorezima.

Uz ovakvu haljinu, nakit je bio suvišan, pa je od modnih dodataka Severina nosila tek srebrne sandale visokih potpetica i senzualnih tankih remenčića obavijenih oko gležnjeva.

vrlo laskavo

Stajling koji izaziva čisto oduševljenje: Jennifer Lopez u prozirnoj haljini sa šljokicama otkriva obline u punom sjaju

Pogledaj galeriju

Prozirne haljine u proteklim su mjesecima postale iznimno poželjne na modnoj sceni te je u njima na pozornici nedavno zabljesnula, između ostalih, Aleksandra Prijović, dok smo u Hollywood na raznim crvenim tepisima u njima viđali zvijezde poput Jennifer Lopez, Selene Gomez, Dakota Johnson, Eva Longoria i brojne druge koje njihovoj senzualnosti nisu mogle odoljeti.

uživjela se

Nikad provokativnija Dakota Johnson: Pogledajte 'paukovu mrežu' na njoj iz svih kutova

Pogledaj galeriju