dobitnici zlatnog studija

Nisu krili emocije: Severina je zaplakala, a Zoran Šprajc sve je nasmijao

10.02.2024 u 09:01

Bionic
Reading

Sinoć je na HRT-u održana dodjela Zlatnog Studija, a sve je bilo praćeno emotivnim reakcijama dobitnika i publike

Domaća glumica Tihana Lazović izazvala je pravu buru emocija kada je svoj govor nakon osvajanja nagrade Zlatni studio za najbolju filmsku glumicu zaključila posvetom Severini i iskazivanju podrške njenoj borbi za skrbništvo nad sinom.

'Severina, borimo se do kraja, nema druge, ovo tebi posvećujem', rekla je Lazović i rasplakala pjevačicu u publici, prenosi Jutarnji list. Severinu je ovo duboko ganulo te nije mogla sakriti suze, a utjehu joj je pružila majka Ana Vučković s kojom je došla u pratnji.

  • +2
Severina na dodjeli nagrada Zlatni Studio Izvor: Cropix / Autor: RANKO SUVAR, Vedran Peteh

Emotivan je bio i pjevač Damir Urban, koji se osvrnuo na svoje mentorstvo u Voiceu:

'Drago mi je za Voice, drago mi je za te mlade ljude. Mene je osobno Voice iznenadio. Mislio sam da ova nova generacija koja stiže nema što pametno za ponuditi, a zapravo sam bio u totalnoj zabludi kao što su bili i ovi stariji mislili za mene. Imamo predivnu generaciju mladih ljudi, kulturnih, pametnih, dobrih i nevjerojatno talentiranih i muzikalnih. Ja se nadam da će sljedeće godine ovdje biti puno mladih lica, a da ćemo im mi biti samo podrška iz publike, ništa više', rekao je.

  • +16
Crna izdanja poznatih Hrvatica Izvor: Cropix / Autor: Vedran Peteh

Zoran Šprajc osvojio je svoj rekordni sedmi kipić Zlatnog Studija te je sve nasmijao odgovorom na pitanje je li zbog toga ljubomornom učinio kolegicu Mojmiru Pastorčić, s kojom je bio nominiran.

'Ona je na prvom katu, ja sam na drugom katu tako da se ne susrećemo', rekao je i u šaljivom tonu dodao da se u budućnosti nada osvojiti nagradu za najbolje novo mlado TV lice te da već ima toliko kipića da mu treba - novi ormarić.

VEČER GLAMURA

Pogledajte tko je sve bio na novoj dodjeli nagrada Zlatni Studio

Pogledaj galeriju