s potpisom versacea

Izdanje ravno iz Hollywooda: Severina blistala u crnoj haljini iz ormara slavne pjevačice

10.02.2024 u 10:27

  • +2

Severina na dodjeli nagrada Zlatni Studio

Izvor: Cropix / Autor: RANKO SUVAR, Vedran Peteh

Bionic
Reading

Sinoć je održano sedmo izdanje medijske nagrade Zlatni Studio, a prema glasovima čitatelja Jutarnjeg lista u kategoriji pjevačice godine slavila je Severina

Severina je sinoć u HRT-ov studio 'Anton Marti' stigla u stajlingu kojeg se ne bi posramili ni najveće holivudske dive, blistajući u crnoj haljini koja joj je stajala kao salivena.

Splitska pjevačica nosila je Versaceov dizajn, zavodljivih asimetričnih naramenica i izazovnog visokog proreza visine do vrha bokova, s nježnim naborima oko trbuha koji si u cijelosti naglasili njenu besprijekornu vitkost.

Glamurozan stajling upotpunila je minimalističkim nakitom; zlatnim narukvicama i sitnim naušnicama, dok je kosu nosila u dugim valovima, zabačenima po strani. Sve je uskladila s cipelama - nude mulama na visoku petu s detaljem sličnim naušnicama te mini crnom torbicom odgovarajućih zlatnih detalja.

U sličnom izdanju zabljesnula je i u finalu glazbenog talent showa 'Superstar' kada smo je gledali u dugoj crnoj haljini, ravnog kroja i bez naramenica, uz dodatak raskošno voluminoznih rukava u baby ružičastoj nijansi.

Zanimljivo, istu Versaceovu haljinu, samo u kraćoj verziji i žute boje, prije svega par dana nosila je pop zvijezda Kylie Minogue na gala događanju MusicCares Person of the Year. Slavna Australka upečatljivo izdanje kompletirala je blještavim Martin Katz nakitom i metalik sandalama brenda Aquazzura.

KYLIE MINOGUE

Sve je bacila u drugi plan: Slavna plavuša izazvala senzaciju u žutom

Pogledaj galeriju

Severina je ranije ovog tjedna modno oduševila u još jednom stajlingu koji je podsjetio na izdanje druge zvijezde, ulazeći u Općinski kazneni sud u Zagrebu u izdanju koje je prvotno proslavila Kate Middleton.

Slavna domaća pjevačica odabrala je chic bijelu haljinu s potpisom svjetski poznatog londonskog brenda Self-Portrait, iza kojeg stoji dizajner Han Chong, čiji donji dio izgleda kao plisirana suknja, dok je gornji dio dizajniran kao elegantan sako s crnim detaljima.

Istu je haljinu, u kombinaciji sa štiklama od brušene kože, prošle godine nosila Kate Middleton na otvorenju obnovljene Nacionalne galerije portreta u Londonu, a mnogi su tvrdili je znatno bolje ipak nosi - Severina.