PRŠTI SEKSIPILOM

Jennifer Aniston magnet je za poglede u kožnoj haljini

05.04.2017 u 11:55

Bionic
Reading

Holivudska miljenica Jennifer Aniston odlučila je podržati supruga Justina Therouxa na premijeri treće sezone serije 'Preostali' HBO-a u kojoj tumači jednu od glavnih uloga

Na premijeri suprugove serije u Los Angelesu, 48- godišnja Jennifer pojavila se u izazovnoj haljini istaknuvši senzacionalnu liniju kojom uspijeva posramiti i znatno mlađe kolegice.

Minijaturna kožna haljina s jednim rukavom dolazi s potpisom njujorškog dizajnera Brandona Maxwella, najpoznatijeg po mnogobrojnim modnim suradnjama s Lady Gagom, a dio je jesenske ready-to- wear kolekcije.

Uska haljina uspjela je otkriti nenošenje grudnjaka, a detalj kožne tkanine koji se pružao od boka prema bedrima dodatno je istaknuo liniju.

Sklonost modnom minimalizmu potvrdila je odabirom decentnih naušnica ringova s potpisom Jennifer Meyer koje su izvirivale iz nemarno valovite frizure.

Kad je riječ o obući, holivudska miljenica odlučila se za crne stilettice s potpisom slavnog Gianvita Rossija.

  • +6
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Glumački par Jennifer Aniston i Justin Theroux zaručili su se u kolovozu 2012. godine, a vezu su okrunili brakom tri godine kasnije na intimnoj ceremoniji održanoj u losanđeleskom naselju Bel Air.