IZGLEDA LUKSUZNO

Slavne trendseterice ga obožavaju: Nema tko ne nosi ovaj divan kaput iz Manga

13.12.2022 u 12:59

Bionic
Reading

Na jednak način kao što je uspio impresionirati obične smrtnice, španjolskom Mangu isto je pošlo za rukom kada je riječ o poznatim damama današnjice. Kaputi brenda iz grupacije Inditex njihov su omiljeni odabir u zimskoj sezoni, a ovaj model luksuznog izgleda pokazao se najpopularnijim

Početkom 2022. godine nekolicinu poznatih dama moglo se ugledati u kremastom kaputu brenda Mango koji se ovih dana ponovno pronašao u prodaji.

Riječ je o modelu iz premium kolekcije brenda pa stoga i cijena od 1506 kuna, koliko i ove zimske sezone iznosi u prodaji.

Popularnost Mangovih krpica u svijetu slavnih mnogi vide u činjenici što ovaj španjolski brend iz grupacije Inditex posljednjih sezona teži stvaranju uglađenih i suvremenih odjevnih komada koji često izgledaju skuplje nego što jesu, a vodstvo ovog popularnog high street brenda danas veliku pozornost posvećuje stvaranju odjeće od kvalitetnijih materijala i u limitiranim serijama čime se, uz nešto više cijene, dodatno podebljava dojam luksuznosti.

Spomenuti kaput na dvoredno kopčanje jedan je od tih komada stvoren od visokog postotka vune i viskoze, a do danas mu nisu odoljele poznate dame poput glumica i trendseterica Sienne Miller i Katie Holmes, britanske ikone stila Alexe Chung i američke it djevojke Gigi Hadid.

  • +15
Kaputi na vezanje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo