savršeno ističu struk

Selena Gomez i Severina nagovijestile novi trend: Vraćaju li se cropane kožne jakne u velikom stilu?

13.01.2023 u 15:11

Bionic
Reading

Cropane kožne jakne lako je uskladiti sa svakim outfitom, a svakoj modnoj kombinaciji daju trendi street style izgled

Kožne jakne omiljeni su odabir za toplije zimske dane i rano proljetno sunce, a čini se kako bi u narednim mjesecima posebno popularan mogao biti model koji se nosi iznad struka!

Riječ je o tzv. cropanim kožnim jaknama kakve sve češće možemo vidjeti na fotografijama trendseterica na Instagramu.

Jedna od onih koja promiče njihovu popularnost je Selena Gomez koja se, nakon četiri godine izbivanja s društvenih mreža, vratila na Instagram u velikom stilu noseći upravo cropanu kožnu jaknu.

Slavna pjevačica i glumica vratila se kao prava 'it' djevojka u bijelom modelu jakne na kojima se ističu široki oversized rukavi. Ispod nje nosila je kompletno crn outfit čime je postigla upečatljiv kontrast.

Look je zaokružila crnom kožnom torbicom, dok je njen minimalistički izgled karakterizirala i valovita kosa svezana u jednostavan rep.

Baš kao Selena, cropanu kožnu jaknu vrhunski je isfurala i Severina!

Hrvatska pop zvijezda odlučila se za crni model s reljefnim uzorkom krokodilske kože kojeg je uparila s visokim trapericama širokog kroja i gležnjačama s četvrtasto oblikovanim špicom.

  • +33
Severina u Splitu Izvor: Cropix / Autor: Bozo Vukicevic

Cropane kožne jakne lako je uskladiti sa svakim outfitom, a svakoj modnoj kombinaciji daju trendi street style izgled. Upravo zato modni stručnjaci predviđaju da bi mogle postati pravi hit u narednoj sezoni!