MIKS GLAZBE I RASKOŠNIH OBLINA

Seksi zečica i DJ-ica stiže na Jadran

04.06.2010 u 10:17

Bionic
Reading

Ako ovoga ljeta želite seksi odmor, jedna od vaših destinacija svakako bi trebao biti i Primošten, kamo je svoj dolazak najavila mađarska starleta i Playboyeva zečica Viktoria Metzker

Seksi Mađarica raskošnih atributa nastupit će 26. lipnja u primoštenskoj diskoteci Aurora. Slobodna Dalmacija piše da Viki planira cjelodnevno uživanje u svim čarima Lijepe Naše. Starleta najavljuje svoj ludi nastup u poznatoj diskoteci, ali i cjelodnevno kupanje i sunčanje na primoštenskim plažama. To će zasigurno biti melem za muške oči jer je poznato da starleta voli malene bikinije koji jedva pokrivaju njezine raskošne obline.

Ta je vijest zasigurno razveselila brojne galebove koji će se toga dana, nesumnjivo, nastojati naći što bliže raskošnoj ljepotici. Ako je ne pronađu na plaži, mogu pokušati u restoranima jer zamamna Viki izrazila je želju i za kušanjem tradicionalnih dalmatinskih specijaliteta.

Viktoria ima prilično uspješnu DJ karijeru, a organizatori kažu da primoštenski nastup doživljava vrlo ozbiljno. Sudeći prema njezinim DJ sposobnostima, ali i seksi pojavi, nema sumnje da će zabava u Aurori biti burna i vruća.