VRUĆA ANNA

Seksi ruska špijunka u porniću?

20.07.2010 u 10:48

Bionic
Reading

Najpoznatija svjetska porno kompanija Vivid Entertainment ponudila je atraktivnoj ruskoj špijunki Anni Chapman da snimi pornić, jer je, tvrde oni, najseksi špijunka koja se pojavila u posljednje vrijeme

Atraktivna 28-godišnja Anna jedna je od desetero ruskih tajnih špijuna koji su godinama radili u SAD-u, a prije desetak dana deportirani su natrag u rusiju u zamjenu za zatvorenike iz razdoblja hladnog rata.

'Anna je očito najseksipilnija špijunka koju smo vidjeli posljednjih godina, a mediji je očito obožavaju. Iako nije bila naročito uspješna kao špijunka, mi vjerujemo da bi bila sjajna glumica u jednom od naših narednih filmova. Spremni smo poslati u Moskvu našeg najboljeg redatelja B. Scowa da radi s njom', rekao je predsjednik producentske kuće Vivid Entertainment Steven Hirsch. Još uvijek se čeka odgovor lijepe Anne kojoj je navodno ponuđeno i da se skine za Playboy.

Golišave fotografije seksi špijunke i priče o njezinim sočnim ljubavnim avanturama pretvorile su je u svjetsku senzaciju, pogotovo u Velikoj Britaniji gdje je godinama živjela i bila udana za Britanca Alexa Chapmana.