FATALNA MALA

Seksi Luli rasturila Boca Juniorse

16.04.2010 u 13:06

Bionic
Reading

Seksi Luli Fernadez, djevojka zvijezde Boca Juniorsa Pabla Mouche, unijela je nemir u klub nakon što se navodno spetljala sa zvijezdom Boce Romanom Riquelmeom

Navodno je popularni Riquelme stupio u kontakt sa seksi Lulu putem SMS poruka koje je ona pokazala svom dečku nakon čega se u cijelu priču umiješalo vodstvo kluba. Lijepa Luli kaže da je ignorirala Riquelmove ulete, a sad njezin izabranik Mouche traži od čelnika kluba da kazne slavnog suigrača.

Boca Juniorsi inače su u krizi, trener je dao stavku, a Riquelme se nedavno potukao sa suigračem Martinom Palermom, tako da bi skandal s Luli mogla bit kap koja će preliti čašu.

Atraktivna Luli slavu je stekla nakon kraće afere sa 45 godina starijim pjevačem Rolling Stonesa Mickom Jaggerom, a prije Mouchea u vezi ja bila s Argentincem Fernandom Gagom koji igra u Real Madridu. Nogometaši su joj očito slaba točka, a ona je prepuna samopouzdanja te nerijetko ističe da joj dosad nijedan muškarac nije odolio.

Riquelmovo upucavanja suigračevoj djevojci odmah asocira na nedavni slučaj iz Premier lige, gdje je John Terry varao suprugu s djevojkom suigrača Waynea Bridgea Vanessom Perroncel, koja je s Terryjem i zatrudnjela.

No što je to prema nedavnom skandalu u koji su bili umiješani igrači našeg najtrofejnijeg košarkaškog kluba, cibonaši Leon Radošević i Marin Rozić. Radošević je otkrio da ga djevojka vara s kapetanom ekipe Rozićem. Epilog je poznat, veza je pukla, a njih dvojica ne razgovaraju.