I TAKVA JE NEODOLJIVA

Seksi Eva Mendes na filmu bez šminke

20.06.2011 u 11:57

Bionic
Reading

Glumica Eva Mendes u najnovijem filmu pokazat će svoju prirodnu ljepotu jer je glumila bez šmnike, što ju je apsolutno oduševilo

Glumica Eva Mendes oduševljeno je otkrila medijima da u svojemu posljednjem filmu 'Last Night' glumi bez imalo šminke. Kako je pojasnila Eva, to je trebalo pomoći stvaranju seksualnosti njezinoga lika.


Mnogi su odmah komentirali da je lijepa glumica uvijek seksi – i sa šminkom i bez nje, pa njezina pojašnjenja ne doživljavaju ozbiljno. Unatoč tomu Eva je presretna što se nije morala šminkati jer joj je to bilo olakšanje.

'Imala sam samo malo pudera na licu u uvodnoj sceni i to je bilo to. Možda to nekome ne zvuči kao neka važna stvar, ali meni puno znači, a posebno što su tražili prirodnost za povećanje seksipila uloge koju glumim', istaknula je 37-godišnja glumica.

Osim što je često proglašavaju jednom od najljepših i najseksipilnijih žena na svijetu, Eva je i lice kozmetičke kuće Revlon te glasnogovornica za parfem Thierryja Muglera 'Angel'. Bit će je svakako zanimljivo vidjeti bez imalo šminke.