KORZET I PERJE

Seksi Ella poput Dite plesala u čaši

24.10.2010 u 13:42

Bionic
Reading

Intrigantna Ella Dvornik, gdje god da se pojavi, ne može proći nezapaženo, a tako je bilo i na rođendanskom partyju u Posh baru čija je vlasnica poduzetnica Snježana Mehun

U pripijenom satenskom korzetu, kakvog se ne bi posramila ni Dita Von Teese, kći Dine Dvornika koju je javnost upoznala kao buntovnu tinejdžericu u realityju 'Dvornikovi' igrala se s ružičastim perjem te je baš poput slavne kraljice burleske zavodljivo plesala u velikoj čaši na proslavi prvog rođendana Posh bara.

Ellu (20) je dopratio novi dečko Josip, a rekla je da nije ljubomoran što pleše pred drugim muškarcima, izjavila je za 24 sata.

Dodala je i da je odjeću za nastup platila samo 140 kuna.

Osim seksi Elle, goste kluba zabavljale su i razgolićene plesačice odjevene poput cabaret dama u oskudnim opravicama i mrežastim čarapama. Tamnokosa srpska starleta Olja Crnogorac također je bila među zapaženijim gošćama glamurozne proslave mameći zavidne poglede zbog svoje besprijekorne vitke figure. Domaćica partyja Snježana Mehun, baš poput uvijek medijima zanimljive Nikoline Pišekodlučila se za haljinu u bezvremenskoj crnoj boji.

Na rođendanskom partyju u Posh baru, između ostalih, zabavljali su se Neven Ciganović, dokazavši da su prepucavanja sa Snježanom Mehun na fejsu zbilja bila samo zezancija, kralj domaćih sapunica Roman Majetić i mnogi drugi celebovi.