DOLAZI JOŠ JEDNA LJEPOTICA

Seksi Caprice zablistat će u Dubrovniku

28.07.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Slavni američki top model Caprice gostovat će na Dubrovnik film meetingu koji započinje 1. kolovoza. Lijepa manekenka već je boravila u Dubrovniku 2007. godine. Grad joj se toliko svidio da je već tada najavila povratak

Caprice ponovno dolazi u Dubrovnik, a ovoga puta gostovat će na DFM-u. Nekada jedna od najbolje plaćenih manekenki na svijetu bit će smještena u predsjedničkom apartmanu hotela Excelsior koji ima najljepši pogled na staru gradsku jezgru, a u kojemu noćenje košta 3800 eura.

Caprice je jedna od najuspješnijih poslovnih žena na svijetu, a svojedobno je bila jedna od najfotografiranijih osoba u Velikoj Britaniji. Tijekom devedesetih krasila je brojne naslovnice najpoznatijih časopisa, poput Vougea, Maxima i Cosmopolitana.

Danas ovaj uspješni top model iza sebe ima filmsku, kazališnu i televizijsku karijeru. Posebno se istaknula u 'Vagininim monolozima' u kojima je na londonskom West Endu igrala jednu od vodećih rola.

Posljednjih desetak godina vrlo se uspješno bavi dizajnom odjeće i ima svoju modnu liniju ekskluzivnog donjeg rublja, kupaćih kostima, odjeće za glamurozne prigode i 'home accessories' marke By Caprice. Unatoč brojnim poslovnim angažmanima, Caprice i dalje izgleda sjajno pa nema sumnje da će i u Dubrovniku pobuditi veliko zanimanje.