FEMINEMKE U SEXPRESSU:

Seks još nisam probala

19.05.2010 u 15:05

Bionic
Reading

Feminemke, koje će predstavljati Hrvatsku na predstojećem Eurosongu, za Sexpresso su otkrile koje je najljepše mjesto na kojem su vodile ljubav, koja je razlika između seksa i vođenja ljubavi i jesu li sklone seksu za jednu noć

Neda, Pamela i Nika kažu da se nikad nisu posvađale oko frajera jer imaju različit ukus. I dok se Neda i Nika ne mogu odlučiti koji im je Hrvat najzgodniji, Pamela kaže da Viti Padovanu nema premca po tom pitanju.

Dugonoga plavuša Pamela otkriva da joj se frajeri više upucavaju otkad je razvedena, a Neda dodaje da je to zbog toga što se sad seksipilnije odijeva.

Cure su porazgovarale i o razlici između vođenja ljubavi i seksa. Pamela je priznala da ne zna razliku između vođenja ljubavi i seksa te da je imala sreće pa je dosad samo vodila ljubav, tako da seks nikad nije probala.

Cure kažu da nisu sklone seksu na jednu noć, djelomično zbog toga što su poznate, zatim zbog raznih boleština, a i ne privlači ih takva vrsta akcije.

Što im je važnije - tehnika ili veličina, koje je najluđe mjesto na kojem su vodile ljubav i ostale pikanterije iz njihovog života pogledajte u videoprilogu!