PRIJE UMJETNE OPLODNJE

Seka Aleksić otišla u samostan pronaći mir

11.09.2011 u 22:24

Bionic
Reading

Folk pjevačica Seka Aleksić povukla se u samostan kako bi se posvetila duhovnom životu. Na taj se korak odlučila jer želi dijete

Seka Aleksić odlučila je pronaći duhovni mir u jednom samostanu na Fruškoj gori, piše srbijanski Alo. 'Seka je odlučila prije odlaska na umjetnu oplodnju pročistiti svoje tijelo

i duh, i to tako što će vrijeme provoditi izolirana od vanjskoga svijeta, posvećena molitvi i postu. Ona žarko želi djecu, kao i njezin muž, te je spremna dati sve od sebe kako bi joj se ta želja što prije ispunila', rekao je za Alo neimenovani sugovornik.

Folk zvijezda u samostan je stigla sa suprugom Veljkom Piljikićem koji joj pruža podršku u njezinoj odluci. Seka najviše vremena provodi u razgovorima sa svojim duhovnikom koji joj pomaže da shvati smisao života.

Poznata pjevačica već dulje vrijeme pokušava postati majka. Ostala je trudna krajem prošle godine, ali je zbog izvanmaternične trudnoće izgubila dijete. Sada se odlučila na umjetnu oplodnju kojoj će se podvrgnuti za dva mjeseca, kad izađe iz samostana.