marta ortega

Šefica Zare nosi jednu od najboljih malih crnih haljina: Ovaj stajling prolazi baš uvijek

19.11.2022 u 13:31

Bionic
Reading

U španjolskom gradu A Coruña prikazana je izložba posvećena kultnom fotografu Stevenu Meiselu, koju je organizirala Marta Ortega. Prva žena Zare koja svaki put uspije odabrati upečatljiv stajling, ovog puta pokazala je jednu od najsofisticiranijih haljina s polica Massimo Duttija za ovu sezonu

Prestižni fotograf Steven Meisel dobio počast za svoj rad tijekom otvorenja prve izložbe posvećene njegovoj karijeri u A Coruñi.

Događaj koji je organizirala Marta Ortega okupio je modele i ličnosti kao što su Naomi Campbell, Christy Turlington, Natalia Vodianova, Amber Valletta, Irina Shayk, Karlie Kloss, Honor Fraser, Pat i Anna Cleveland, Karen Elson, Anna Sui i Coco Rock.

Za ovaj događa Marta Ortega, kći osnivača i vlasnika Inditexa, koja je proljetos u svoje ruke preuzela uzde tvrtke Zara i time postala najmoćnijom ženom u svijetu konfekcije, pokazala je još jedan sjajan stajling koji dominira mala crna haljina, model koji baš nikada ne izlazi iz mode.

Naime, tvrtka Inditex, u svom vlasništvu osim Zare ima druge brendove, poput Bershke, Massima Duttija i Oyosha, a Marta Ortega jedna je od najboljih ambasadorica obiteljske kompanije. Baš uvijek je za rukom polazi 'iskopati' sjajan stajling.

Ovoga puta izbor je pao na malu, crnu haljinu. Vječni model koji baš nikada ne izlazi iz mode, a Marta je pokazala model s upečatljivim, mrežastim detaljem.

Haljina izrađena od lepršave tkanine, bez rukava i asimetrično rezanog ruba imala je V-izrez vrlo efektno prikriven mrežom.

Stajling je upotpunila dugim kaputom, također u crnoj boji, a isticao se dugim reverima i vrlo trendi oversized kroja.

Midi haljinu s mrežastim detaljem od perlica Marta je pronašla u Massimo Dutti liniji, a ova model, kao stvoren za blagdanska okupljanja pred nama prodaje se po cijeni malo manjoj od 100 eura.

  • +24
Crne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo